Over ons

Residentie De Corbeke is een samenwerking tussen immobiliënkantoor A-Venue bvba, Vastgoedmeesters bvba en projectontwikkelaar GROUP SOM.

A-Venue bvba

A-Venue geniet een uitstekende reputatie dankzij hun gedegen ervaring in het vak, goede marktkennis en correcte waardebepaling. Met een sterk netwerk in de regio en een klantgerichte, persoonlijke service staan ze garant voor verkopen en verhuren zonder zorgen. Dé experts voor vastgoedadvies op zowel commercieel, juridisch als fiscaal vlak.

U wordt als koper persoonlijk begeleidt van A tot Z in het bouwproces. Transparantie en open communicatie staan hier centraal. Het is belangrijk dat u als koper op de hoogte blijft van elke fase van het nieuwbouwproject. A-Venue brengt verschillende kopers bij elkaar in een aangename woongemeenschap.

Vastgoedmeesters bvba

Vastgoedmeesters genieten een uitstekende reputatie dankzij hun gedegen ervaring in het vak, goede marktkennis en correcte waardebepaling. Met een sterk netwerk in de regio en een klantgerichte, persoonlijke service staan ze garant voor verkopen en verhuren zonder zorgen. Dé experts voor vastgoedadvies op zowel commercieel, juridisch als fiscaal vlak.

Projectontwikkelaar GROUP SOM

GROUP SOM is een jong en dynamisch familiebedrijf opgericht in 1995 en gespecialiseerd in de projectontwikkeling en de realisatie van kleinschalige bouwprojecten. GROUP SOM is gedurende de voorbije jaren uitgegroeid van een traditionele bouwonderneming tot een belangrijke partner in projectontwikkeling van appartementen en woningen.